Νέες ταινίες, θεατρική παράσταση και προσφορές για την οικογένεια στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων».

0
604

Νέες ταινίες, θεατρική παράσταση και προσφορές για την οικογένεια στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων».

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού για τον κινηματογράφο “Απόλλων”, ξεκινάει τα “Happy Weekends”, για όλη την οικογένεια και τους μικρούς μας φίλους. Σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα θα προβάλλονται παιδικές και νεανικές ταινίες με μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ, με σκοπό τη διευκόλυνση στην πρόσβαση για οικογένειες.

Τα Happy Weekends ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου με τους «Γοριλομπελάδες»: Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του. Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός! Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου, ο Νιφάδας σχεδιάζει μια μυστική αποστολή να γλιστρήσει έξω από το ζωολογικό κήπο. Και τότε ξεκινούν οι Γοριλομπελάδες! Και οι δύο φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μάγισσες, επιστήμονες και πολλούς άλλους μπελάδες, χαρίζοντάς ατέλειωτες στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους!

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και σε πρώτη προβολή θα προβληθεί το «Thor Ragnarok»: Ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα όμως πρέπει να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk!

Την Πέμπτη 2/11 θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις του θεατρικού έργου «Άντρες Έτοιμοι για Όλα»: Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών επιστρέφει σε μια μεγάλη περιοδεία από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη. Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πρόγραμμα Απόλλωνα – Πέμπτη 1/11 έως Τετάρτη 8/11:

Πέμπτη 2/11: “Άνδρες Έτοιμοι για όλα”: στις 18:30 & 21:30, είσοδος 20 & 15 ευρώ

Παρασκευή 3/11 έως Τετάρτη 8/11: «Thor Ragnarok» στις 19:30 & 22:00, είσοδος 5 ευρώ

Σάββατο – Κυριακή 4-5/11: «Γοριλομπελάδες» στις 17:30, είσοδος 3 ευρώ *Τη Δευτέρα 6/11 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής: • «Thor Ragnarok»: ώρα 19:00 • Κινηματογραφική Λέσχη – «Ο Εμποράκος»: ώρα 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας