“Τα μυαλά που κουβαλάς” και “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός”, από Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στον “Απόλλωνα”

929

Με δύο δημοφιλείς ταινίες για όλη την οικογένεια, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλωνα” στο Αίγιο. Από Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, θα προβάλλονται οι ταινίες “Τα μυαλά που κουβαλάς” και “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός”.

  • 6.00-8.00 “Τα μυαλά που κουβαλάς” (Inside Out)

Η 11χρονη Ράϊλι μετακομίζει με την οικογένειά της στο Σαν Φρανσισκο και τα συναισθήματά της (χαρά, θυμός, θλίψη, αηδία και φόβος) προσπαθούν να την κατευθύνουν σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους, στην καινούργια ζωή της.
Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Ρόνι Ντελ Κάρμεν
Με τις φωνές των: Νάντια Κοντογεώργη, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δαρλάσης.
Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

 

  • 8.00-10.00 και 10.00-12.00 “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός”

Θεσσαλονίκη 2015. Ο Κλέαρχος συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στη Κων/πολη, την όμορφη γειτόνισσα του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι, ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα μαζί με την κόρη τους στη Πόλη, με απρόσμενα αποτελέσματα.
Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Παίζουν: Χ. Ρώπα, Κ. Ευρυπιώτης, Γ. Τσιμιτσέλης, Ε. Μπενοβία, Π. Πλακά, Σ. Πούλης, Σ. Καλυβάτσης, Δ. Μαυρόπουλος, Π. Μπουσουλόπουλος, Κ. Σόμμερ.