«Ίρις»: Μεγάλη συμμετοχή στις καλοκαιρινές δράσεις της Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α. – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των αιτήσεων

302

irisΣυνεχίζονται για δεύτερη χρονιά οι καλοκαιρινές δράσεις της Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α «Ίρις» για τους μικρούς μας φίλους δημιουργώντας τις πιο ωραίες συνθήκες για ένα συναρπαστικό καλοκαίρι.

Στόχος αυτών των δράσεων σχετικά με τα παιδιά είναι να τα βοηθήσει να χαρούν, να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να τα παρακινήσει να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους, τις δεξιότητες τους μέσα από τις πολλαπλές δραστηριότητες, να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, να κατανοήσουν τα οφέλη της συνεργασίας, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να περάσουν αξέχαστα και να δημιουργήσουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος.

Παράλληλα οι γονείς θα είναι ήσυχοι κι ευχαριστημένοι γιατί το διάστημα που τα παιδιά δεν θα έχουν σχολείο η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α θα τα αγκαλιάσει με αγάπη και φροντίδα.

Η συμμετοχή φέτος είναι πάρα πολύ μεγάλη και έχει ήδη ολοκληρωθεί η κατάθεση των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Χρόνος Λειτουργίας

Οι περίοδοι των καλοκαιρινών δράσεων θα είναι διάρκειας δύο (2) εβδομάδων η κάθε μία, εκτός Σάββατου και Κυριακής. Οι περίοδοι λειτουργίας είναι οι εξής:

  1. Περίοδος 26/06 – 07/07
  2. Περίοδος 10/07 – 21/07
  3. Περίοδος 23/07 – 04/08

 

Ηλικία: Για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Χώρος: Πολύκεντρο (Μυρτιά Αιγίου)

Ωράριο λειτουργίας: 8.30-16.00

Δράσεις: Ζωγραφική, Αθλητισμός, Παιχνίδια, Μουσική, Θέατρο, Χορός, Δημιουργική γραφή, Ψυχολογία.

*Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν θα τηρηθούν εφόσον συντρέξουν εξαιρετικοί λόγοι που θα υποχρεώσουν τους διοργανωτές στην αλλαγή τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

EMAIL: iris.aigialeia@gmail.com

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ: 26910-61168