Μαγικό μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική Αιγίου, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

0
350

Μια ευχάριστη μουσική βραδιά επεφύλασσε η Φιλαρμονική Αιγίου “Ευτέρπη” στους πολλούς φίλους της, που έσπευσαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο για να απολαύσουν τη συναυλία που διοργανώθηκε σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας με τον ιστορικό και διακεκριμένο μουσικό σύλλογο της πόλης.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Αιγίου “Ευτέρπη” παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα που ικανοποίησε όλα τα μουσικά γούστα του κοινού, ενώ οι σολίστ Μαρία Πεττεμερίδου, Βάλια Φωτιάδη, Αγγέλα Αντωνιάδη, Έφη Ιωαννίδου και Γιώργος Σιδέρης ερμήνευσαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο, με το κοινό να σιγοτραγουδά μαζί τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων “Το μπαλκόνι του Κορινθιακού” και εντάσσεται στο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013” της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Η δε συνεργασία μεταξύ της προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κας Βασιλικής Ψυχράμη και του μαέστρου της Φιλαρμονικής Αιγίου “Ευτέρπη” κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, ήταν άψογη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ακόμα αξέχαστη βραδιά για τους λάτρεις της μουσικής και της τέχνης. Οι δύο φορείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το χειμώνα, σε μια νέα συνεργασία-έκπληξη.

 

[widgetkit id=123]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας