Παπαγιαννοπούλεια 2013-Αυγουστιάτικες βραδιές πολιτισμού στο Διακοπτό

0
357

Για άλλη μια χρονιά το Διακοπτό, συνεχίζει την παράδοση και προσφέρει στους κατοίκους του αλλά και σε όλους τους Αιγιαλείς καθώς και στους επισκέπτες του, ξεχωριστές στιγμές δημιουργίας και πολιτισμού με τίτλο “Αυγουστιάτικες βραδιές πολιτισμού στο Διακοπτό-Παπαγιαννοπούλεια 2013”, προς τιμήν του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013, στην παραλία Διακοπτού, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και ώρα 9.30 μ.μ. ο μεγάλος ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης με τους μουσικούς του, θα μας πάνε “ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ”, σε μια ονειρεμένη εμφάνιση με θαλασσινή αύρα υπό το φως του φεγγαριού. Συμμετέχει η Δημοτική Παιδική -Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας.

Παράλληλα, ένα πρωτότυπο παζάρι με χειροποίητα προϊόντα από γυναίκες-μέλη του Συλλόγου “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου από τις 7.00 μ.μ. και μετά, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργική δυναμική του τόπου μας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: Αντιδημαρχία Διακοπτού – Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού – ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Εξάλλου, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013, στην Κεντρική Πλατεία Διακοπτού και ώρα 9.30 μ.μ., θα παρουσιαστούν κάποια από τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα ταινιών του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, σε θεατροποιημένη απόδοση από μέλη Θεατρικών Ομάδων της Αιγιάλειας με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου και τίτλο “Το Λούνα Παρκ του Νιόνιου στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, επί σκηνής”. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και  Θεατρικές Ομάδες του  Δήμου Αιγιαλείας.

Και για τις δύο εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη και η Διακοφτίτισσα αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Μαρία Παπαγεωργίου, εκ μέρους του Δ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής, προσκαλούν όλους τους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες της περιοχής στο Διακοπτό, να απολαύσουν τις ξεχωριστές αυτές εκδηλώσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας