«Ο Παπουτσωμένος Γάτος», τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς»

0
324

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν το αγαπημένο παραμύθι «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.

Μια κωμωδία με πολύ μουσική για μικρά και μεγάλα παιδιά, όπου οι θεατές συμμετέχουν στην παράσταση και έτσι γίνονται και αυτοί πρωταγωνιστές του έργου. Μια διαδραστική παράσταση σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βοηθήσουν τον παπουτσωμένο γάτο να φέρει εις πέρας το σχέδιο του. Ένα σχέδιο πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να μετατρέψει το φτωχό αφεντικό του, το Γιωργάκη, σε πρίγκιπα μέσα σε τρεις ημέρες. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτευθεί η πριγκίπισσα τον Γιωργάκη. Θα τα καταφέρει να μετατρέψει και να βελτιώσει τη ζωή του μυλωνά;
 
Ο Παπουτσωμένος Γάτος δίνει ένα μάθημα ελπίδας, σκέψης, επιτυχίας, αγάπης, αλληλεγγύης  προς τον διπλανό μας και ειλικρίνειας.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με ανεβασμένη ενέργεια οι γνωστοί ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση, Δημήτρης Ζωγραφάκης (Μαρία η Άσχημη), Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Ειρήνη Ψυχράμη και ο Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Τριπόδης Χρήστος  
Διασκευή Σκηνοθεσία : Μάνος Τσότρας
Μουσική : Μιχάλης Τριπόδης
Πιάνο: Ελένη Μπάρλα
Βιολί : Νίκος Σκαφίδας
Κιθάρα : Μιχάλης Τριπόδης
Κιθάρα : Βασίλης Αντωνόπουλος
Σκηνικά:Τριπόδης Χρήστος
Κουστούμια: Νάνσυ Παπαδοπούλου
Διάρκεια παράστασης: 70′

Προπώληση εισιτηρίων: Κατάστημα ενδυμάτων Νίκου Μάντζαρη (Ανδρ.Λόντου, έναντι Δημαρχείου Αιγιαλείας) και Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ.Οικονόμου).

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 6,5 €, γενική είσοδος 7 €. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας