ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Οίνος εκλεκτός και jazz μουσική, την Τετάρτη στο οινοποιείο «Οινοφόρος» του Άγγελου Ρούβαλη

0
262

Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Τα τοπικά οινοποιεία του δικτύου ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ, πανέμορφα και φιλόξενα, θα είναι ανοιχτά καθημερινά, για να μας γνωρίσουν την τέχνη της οινοποίησης και να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις τους από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Παράλληλα, τα οινοποιεία του δικτύου «Οινοξένεια 2016» διοργανώνουν και παρουσιάζουν στις εγκαταστάσεις τους, βραδιές πολιτισμού με μουσική και γευσιγνωσία οίνων.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου μετά τις 8.30 το βράδυ, το Οινοποιείο «Οινοφόρος» του Άγγελου Ρούβαλη στον Σελινούντα Αιγίου ανοίγει τις πύλες του και οι επισκέπτες του θα απολαύσουν ξενάγηση στο πρωτοποριακό οινοποιείο με την πανοραμική θέα, γευσιγνωσία των παραγόμενων οίνων και συναυλία jazz μουσικής από το σχήμα Yiannis Papadopoulos trio. Είσοδος ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις «Οινοξένεια 2016» θα διαρκέσουν έως τις 28 Αυγούστου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα oinoxeneia.gr και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας