ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Οίνος εκλεκτός και μουσικές κάτω από το δάσος, την Τρίτη στο Οινοποιείο «Καρανικόλα» στην Παρασκευή Αιγίου

0
245

Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Τα τοπικά οινοποιεία του δικτύου ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ, πανέμορφα και φιλόξενα, θα είναι ανοιχτά καθημερινά, για να μας γνωρίσουν την τέχνη της οινοποίησης και να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις τους από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Παράλληλα, τα οινοποιεία του δικτύου «Οινοξένεια 2016» θα διοργανώσουν στις εγκαταστάσεις τους, βραδιές πολιτισμού με μουσική και γευσιγνωσία οίνων.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου μετά τις 8.30 το βράδυ, το Οινοποιείο «Καρανικόλα» στην Παρασκευή Αιγίου ανοίγει τις πύλες του και οι επισκέπτες του θα απολαύσουν ξενάγηση στο πέτρινο οινοποιείο του ορεινού χωριού, καθοδηγούμενη γευσιγνωσία των παραγόμενων οίνων και μουσική έντεχνη, λαϊκή και ρεμπέτικη από το συγκρότημα Κατά Τριφωνίαν. Είσοδος ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις «Οινοξένεια 2016» θα διαρκέσουν έως τις 28 Αυγούστου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα oinoxeneia.gr και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας