Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δημιουργίας στο Αίγιο, αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο

0
338

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου παρουσιάζονται οι δημιουργίες μαθητών σχολείων της Αιγιάλειας, στο πλαίσιο του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Δημιουργίας που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου. Μαθητές από 13 σχολεία θα παρουσιάσουν θεατρικά προσαρμοσμένα αποσπάσματα από αξέχαστες ελληνικές ταινίες, έγχρωμες και ασπρόμαυρες, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και συνεχίζουν να ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους.

Οι δημιουργίες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα”, το Σάββατο 25 Απριλίου με ώρα έναρξης 4 μ.μ. και την Κυριακή 26 Απριλίου με ώρα έναρξης 10 π.μ..

Φέτος συμμετέχουν τα εξής σχολεία: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, EKAME/ΑμΕΑ Αιγίου, Γυμνάσιο Αιγείρας, Γενικό Λύειο Ακράτας, Δημοτικό Σχολείο Ροδοδάφνης, Δημοτικό Σχολείο Ελαιώνα, 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, Δημοτικό Σχολείο Αβύθου, Δημοτικό Σχολείο Σελιανιτίκων.
 
Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Αθανασία Τασινού κα Βασίλη Μανουηλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα δοθούν σύντομα στη δημοσιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας