Απρόσμενα κεφάτη η γιορτή λήξης των “Οινοξένεια 2014” (φωτογραφίες και βίντεο)

0
279

Με μια εκρηκτική γιορτή όπου πρωταγωνίστησαν όλες οι αισθήσεις, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 31 Αυγούστου τα “Οινοξένεια 2014”, η σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) με σκοπό την προώθηση των εκλεκτών τοπικών οίνων μέσα από δράσεις ποιότητας για μικρούς και μεγάλους, για ντόπιους και επισκέπτες και που γνώρισαν φέτος, δεύτερη χρονιά διοργάνωσής τους, αξιόλογη επιτυχία με χιλιάδες κόσμου να τιμά με την παρουσία του και τη συμμετοχή του τις επιμέρους εκδηλώσεις του προγράμματος.

Το υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο) υποδέχτηκε εκατοντάδες φίλους που, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, πήραν μέρος στη μεγάλη γιορτή λήξης που στόλισαν μουσικά οι “Encardia”, μεταφέροντας το κοινό στη βαθειά παράδοση του Ιταλικού Νότου (Magna Grecia). Ο ποιητής Βασίλης Ρούβαλης, που κατάγεται από την Αιγιάλεια, παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο τη γλώσσα, τη μουσική και τη γευσιγνωσία των ελληνόφωνων περιοχών της Grecia Salentina και της Καλαβρίας, ενώ χοροί εκστατικοί παρέσυραν τους θεατές σε ένα απρόσμενο γλέντι μέχρι τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τυχερούς των μενού “Οινοξένεια” αλλά και η παρουσίαση των 3 νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση “Οινοξένεια 2014”, χάρη στην αγαστή συνεργασία πολλών φορέων μαζί, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά γενική ομολογία, καθώς ήταν πολλά και ειλικρινή τα ενθαρρυντικά λόγια και τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων. Παράλληλα, η επιτυχία αυτή αποτελεί μια υπόσχεση, ώστε η νέα διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑ που αναλαμβάνει τις επόμενες μέρες, να προχωρήσει αυτόν τον θεσμό αρκετά βήματα πιο πέρα και να τον ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

 

 

[widgetkit id=231]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας