Λιλιπούτειοι τρυγητές στα αμπελοχώραφα του παππού, την Τρίτη 19/8 στο Μερτίδι

398

Την Τρίτη 19 Αυγούστου, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2014” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, οι μικροί μας φίλοι επισκέπτονται τα αμπελοχώραφα του παππού.

Σε έναν εναλλακτικό, περιπετειώδη τρύγο, οι λιλιπούτειοι τρυγητές θα ξεχυθούν στους αμπελώνες ανά ομάδες, για να τρυγήσουν εικόνες στον αμπελώνα του παππού Θόδωρου με την ευθύνη παιδαγωγών και να συνθέσουν τοπία της Αιγιάλειας μέσα από ευφάνταστα πάζλ. Οι μικροί φίλοι θα ξαποστάσουν στο λινό του παππού, θα γευθούν βανίλια υποβρύχιο,  παγωτό με παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού και θα λάβουν αναμνηστικά δωράκια (απαραίτητα τα αθλητικά παπουτσάκια, ηλικίες 6-12 ετών).

Σημείο συγκέντρωσης: καφενείο, Μερτίδι Συμπολιτείας, ώρα 18.00. Απαραίτητες οι κρατήσεις στην υπεύθυνη κα Αθηνά Σκανδάμη, στο τηλ. 6937 409218.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.