Ο παππούς-Θόδωρος…έδειξε τα αμπελοχώραφά του στα παιδιά! Μια ωραία δράση των “Οινοξένεια 2014”

0
334

Μια όμορφη δράση μέσα στα αμπέλια για μικρούς φίλους από 6 έως 12 ετών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων των “Οινοξένεια 2014” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας.

Οι νεαροί “τρυγητές” πήγαν στους αμπελώνες του κ. Αρίστου Παπαλουκόπουλου στο Μερτίδι και κλήθηκαν να “τρυγήσουν” χρωματιστά σακουλάκια που περιείχαν κομμάτια από παζλ με εικόνες από τα απέλια του τόπου, υπό τις οδηγίες της κας Αθηνάς Σκανδάμη και της κας Σμαρώς Τσαχρέλια. Τα παιδιά αφού συγκέντρωσαν τα κομμάτια, συναρμολόγησαν τα παζλ πίνοντας χυμό και τρώγοντας βανίλια υποβρύχιο. Μετά, ο παππούς Θόδωρος Παπαλουκόπουλος που έδειξε με μεγάλη προθυμία τα αμπελοχώραφά του στα παιδιά, τους διηγήθηκε ένα υπέροχο παραμύθι. Τέλος, τα παιδιά λίγο πριν το σούρουπο απόλαυσαν από ένα παγωτό με γλυκό κεράσι και πήραν τα αναμνηστικά τους δώρα, που φιλοτέχνησε η κα Μαργαρίτα Γούτου.

Κατά γενική ομολογία, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους νεαρούς τρυγητές, που μέσα από το παιχνίδι γνώρισαν τις ομορφιές των ευλογημένων αμπελώνων της Αιγιάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

 

[widgetkit id=217]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας