Οι τυχεροί των μενού “Οινοξένεια 2014”

364

Με την ολοκλήρωση της σειράς εκδηλώσεων που περιελάμβανε το πρόγραμμα των “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας”, το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 6 τυχερών που δοκίμασαν τα μενού “Οινοξένεια” στα 22 σημεία εστίασης σε όλη την Αιγιάλεια και που θα ταξιδέψουν σε οινοπαραγωγικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από 1.000 φίλοι απόλαυσαν γεύσεις και αρώματα καλομαγειρεμένου φαγητού με προϊόντα της Αιγιάλειας, συνοδευόμενα από τοπικούς εκλεκτούς και βραβευμένους οίνους από τα οινοποιεία του δικτύου “Οινοξένεια”.

Η κλήρωση ανέδειξε τους εξής νικητές:

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΑΚΡΑΤΑ (ΜΕΝΟΥ: MEZZALUNΑ)

4 διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι  στην Κω (ακτοπλοϊκά – πλήρης διατροφή) με ξενάγηση και γευστική δοκιμή στον Οινάμπελο “Aμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου”.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΛΟΓΓΟΣ (ΜΕΝΟΥ: Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑΣ)

3 διανυκτερεύσεις με πρωινό  για 1 ζευγάρι  στον Άγιο Νικόλαο, στη Νάουσα Ημαθίας, μέσα στο αιωνόβιο πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας. Ξενάγηση και γευστική δοκιμή στο Κτήμα “Κυρ-Γιάννη”.

  • ΡΟΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΑΙΓΙΟ (ΜΕΝΟΥ: Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑΣ)

2 διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι με πρωινό και δώρο ένα γεύμα,  στο οινοποιείο “Semeli”  στο Κούτσι Νεμέας. Ξενάγηση στο οινοποιείο και γευσιγνωσία.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, ΑΙΓΙΟ (ΜΕΝΟΥ: ROSA NEGRA)

2 διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι με πρωινό και δώρο ένα γεύμα, στο οινοποιείο “Semeli”  στο Κούτσι Νεμέας. Ξενάγηση στο οινοποιείο και γευσιγνωσία.

  • ΠΕΤΡΟΣ MILOVER, ΧΑΤΖΗ (ΜΕΝΟΥ: ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ)

2  διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι στο Μέτσοβο, στο ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, με ξενάγηση και γευστική δοκιμή στο οινοποιείο “Κατώγι Αβέρωφ”.

  • ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΙΓΙΟ (ΜΕΝΟΥ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ)

2 διανυκτερεύσεις  για 1 ζευγάρι στον ξενώνα “Argyriou Winery”, στο Πολύδροσο του Παρνασσού. Ξενάγηση και γευστική δοκιμή στις ποικιλίες κρασιών του κτήματος.