ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: Άρωμα πολιτισμού και γεύση εκλεκτών οίνων, στο οινοποιείο “Τετράμυθος” στο Άνω Διακοπτό

0
297

Τα “Οινοξένεια 2015-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώνονται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) από 17 έως 31 Αυγούστου, συνεχίζουν να αποτυπώνουν την πολιτιστική διαδρομή της Αιγιάλειας με όχημα τους εκλεκτούς τοπικούς οίνους. Το βράδυ της Πέμπτης, ήταν η σειρά του οινοποιείου “Τετράμυθος” στο Άνω Διακοπτό, το οποίο συμμετέχει και φέτος στο δίκτυο “Οινοξένεια” και διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη άρωμα πολιτισμού και γεύση εκλεκτών κρασιών, φιλοξενώντας εκατοντάδες επισκέπτες στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο.

Η εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου με την ορχήστρα της, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με γνήσια λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική, την ίδια ώρα που οι επισκέπτες έκαναν μικρές περιηγήσεις στους χώρους του οινοποιείου και δοκίμαζαν τα εξαιρετικά του κρασιά. Ενδιαφέρον προκάλεσε και η έκθεση αρχαίων ελληνικών αγγείων και αμφορέων κρασιού του καλλιτέχνη Ικτίνου-Κωνσταντίνου Σταθόπουλου, ο οποίος ενημέρωνε τους επισκέπτες για τα δημιουργήματά του.
 
Υπενθυμίζεται πως όλα τα οινοποιεία του δικτύου, υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι 31 Αυγούστου, καθημερινές και Σαββατοκύριακα και ώρες 10.00-16.00 (εκτός από το οινοποιείο «Καρανικόλας» στην Παρασκευή Αιγιαλείας, ανοιχτό 19.00 -22.00). Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2015” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

 

[widgetkit id=278]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας