ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: Ερωτική μουσική μαγεία στο οινοποιείο ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ στο Σελινούντα Αιγιαλείας, την Πέμπτη 19 Αυγούστου

437

Συνεχίζεται η σειρά εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2015” που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και που για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελούν σημείο αναφοράς στην πολιτιστική διαδρομή της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής, μέσω της προώθησης της οινικής κουλτούρας και των εκλεκτών τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος της διοργάνωσης, τα 5 συμμετέχοντα οινοποιεία του δικτύου “Οινοξένεια 2015” παρουσιάζουν ποιοτικές εκδηλώσεις στο κοινό τους και η αρχή έγινε το σούρουπο της Τρίτης 18 Αυγούστου στο οινοποιείο “Οινοφόρος” του κ. Άγγελου Ρούβαλη στο χωριό Σελινούντας, όπου οι πάνω από 300 επισκέπτες απόλαυσαν μια μαγική μουσική προσέγγιση στον έρωτα με ανάλογη μουσική και τραγούδια από τη Σοφία Καραγιάννη στο πιάνο και την Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι.

 

Είχε προηγηθεί ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου και γευστικό καλωσόρισμα των επισκεπτών, πάντα με τη συνοδεία των ποιοτικών κρασιών του “Οινοφόρου”.  

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων “ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015” βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dikepaigialeias.gr/wp/images/2015/oinoxeneia2015/oinoxeneia-teliko/oinoxeneia-tel.pdf

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2015” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

[widgetkit id=276]