ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: “Ερωτικός Εσπερινός” την Τρίτη 18 Αυγούστου στο οινοποιείο ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ στον Σελινούντα Αιγίου

0
237

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, στο σούρουπο (8:22 μ.μ. δύει ο ήλιος), η συνθέτρια Σοφία Καραγιάννη στο πιάνο και η Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι, με τον δικό τους κατανυκτικό τρόπο, θα προσεγγίσουν τον έρωτα καθώς εκείνος αγγίζει όλες τις δημιουργικές δράσεις της ζωής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015 που διοργανώνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., η “ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ” προσκαλεί όλους να ανέβουν στον Σελινούντα Αιγίου, όπου θα τους περιμένει ένα ποτήρι κρασί για να αποχαιρετήσουν τη μέρα και να αφεθούν στις μουσικές και τα τραγούδια που θα ακουστούν, χωρίς πολλά ντεσιμπέλ, σε μία συναυλιακή προσέγγιση.

Είσοδος ελεύθερη. Υπογραμμίζεται πως στο οινοποιείο θα γίνεται ξενάγηση στους χώρους του και θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς οίνων σε ειδικά χαμηλές τιμές.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων “ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015” βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dikepaigialeias.gr/wp/images/2015/oinoxeneia2015/oinoxeneia-teliko/oinoxeneia-tel.pdf

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα αναρτώνται καθημερινά στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και στη σελίδα facebook των ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ. Τηλ. επικοινωνίας 26910-68308 και 26910-28210, ημέρες και ώρες γραφείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας