ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Οίνος εκλεκτός και έντεχνη μουσική, την Παρασκευή το βράδυ στο οινοποιείο “Τετράμυθος” στο Άνω Διακοπτό

0
248

Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας».

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Τα τοπικά οινοποιεία του δικτύου ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ, πανέμορφα και φιλόξενα θα είναι ανοιχτά καθημερινά, για να μας γνωρίσουν την τέχνη της οινοποίησης και να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις τους από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Παράλληλα, τα οινοποιεία του δικτύου «Οινοξένεια 2016» θα διοργανώσουν στις εγκαταστάσεις τους, βραδιές πολιτισμού με μουσική και γευσιγνωσία οίνων.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου μετά τις 9 το βράδυ, το Οινοποιείο «Τετράμυθος» στο Άνω Διακοπτό ανοίγει τις πύλες του και οι επισκέπτες του θα απολαύσουν την αξεπέραστη θέα, θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και θα διασκεδάσουν με το συγκρότημα “Contrasto”, σε έντεχνους και λαϊκούς δρόμους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας