Πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς και γευσιγνωσία αμπελόφυλλου, από τους Αμπελώνες RIRA στο πλαίσιο των “Οινοξένεια 2014”

0
266

Τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώνονται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) συνεχίζονται, με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας. Τα οινοποιεία της Αιγιάλειας που συμμετέχουν στο δίκτυο “Οινοξένεια” παρουσιάζουν ξεχωριστές εκδηλώσεις, με σκοπό την προβολή και την προώθηση των εκλεκτών τοπικών οίνων σε ντόπιους και επισκέπτες.

Την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Αυγούστου, οι αμπελώνες RIRA στην Αρραβωνίτσα Αιγιαλείας, παρουσιάζουν εναλλακτικές δράσεις στο πλαίσιο των “Οινοξένεια 2014”. Συγκεκριμένα, το διήμερο αυτό θα πραγματοποιούνται πτήσεις επίδειξης με αλεξίπτωτο πλαγιάς από τη θέση ΣΤΑΥΡΟΣ του αμπελώνα προς τη θάλασσα, με τη Σχολή Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και Paramotor “No Borders”. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για μια γνωριμία εξ επαφής με το αμπελόκλημα, καθώς θα συμμετάσχουν σε γευσιγνωσία αμπελόφυλλου μέσα από καλοκαιρινά μεζεδάκια.

Η υποδοχή των επισκεπτών θα πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών (παλιές αποθήκες ΣΚΟΣ, Λόγγος). Πληροφορίες: Εύη Χαραλαμπίδου, τηλ. 6970-383875.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας