Για 9η χρονιά το Πάρκο των Χριστουγέννων εκπέμπει το γιορτινό μήνυμα!

0
223

Το Πάρκο των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος, μέσα στις δύσκολες περιστάσεις της πανδημίας. Το Πάρκο φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου, εκπέμποντας το φωτεινό μήνυμα των Χριστουγέννων! Στολισμένο, λαμπερό, και με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, στέλνει φως από άκρη σε άκρη του Δήμου Αιγιαλείας, μεταφέροντας το μήνυμα της ελπίδας για μια διαφορετική νέα χρονιά. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα είναι παρούσα και θα προτρέπει τους δημότες να κάνουν τη βόλτα τους στο εντυπωσιακό Πάρκο, καλώντας τους να δείξουν δύναμη και αυτοσυγκράτηση σε αυτό το τελευταίο στάδιο της πανανθρώπινης δοκιμασίας.

Ωράριο λειτουργίας 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.

Σε ότι αφορά τις δράσεις, που κάθε χρόνο λάμβαναν χώρα στο Πάρκο, αυτές μεταφέρονται στο διαδίκτυο, σε μια προσπάθεια να διαμοιραστεί το πνεύμα των Χριστουγέννων στις οικίες των δημοτών. Η θαλπωρή, η μαγεία και η φαντασία της πιο ξεχωριστής περιόδου του έτους δεν μπορούν να καταργηθούν, ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Η ψηφιακή έκδοση του Πάρκου των Χριστουγέννων θα είναι «στον αέρα» καθημερινά, από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Στις ζωντανές διαδικτυακές εκδηλώσεις, που θα μεταδίδονται μέσα από τις σελίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο facebook και το youtube, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικές δράσεις εντελώς δωρεάν. Εικαστικά εργαστήρια, ανάγνωση παραμυθιών, μουσικές εκδηλώσεις με τοπικούς καλλιτέχνες, χριστουγεννιάτικες εκπομπές και πολλές εκπλήξεις θα μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα σε κάθε σπίτι, με ασφάλεια.