Εικαστικό εργαστήρι του ΕΚΑΜΕ, συναυλία των Blowin’in the Wind και μπαλόνια με παιδικές ευχές, τη Δευτέρα στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”-Εκδήλωση και στις Καμάρες

0
304

Για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου:

  • Στις 10.30 το πρωί, εορταστικό εικαστικό εργαστήρι “Λιλιπούτειοι Καλλιτέχνες”, με την επιμέλεια του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου. Την ίδια ώρα, το “Λιχουδόσπιτο” φιλοξενεί το “Coffee Street” cafe-take away (Αίγιο & Πάτρα).
  • Στις 12 το μεσημέρι, συναυλία με το συγκρότημα πνευστών “Blowin’ in the wind”. Με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Δήμου Αιγιαλείας.
  • Στις 6 το απόγευμα, οι «Ευχές Αγγέλων», δηλαδή μπαλόνια με παιδικές ευχές, ταξιδεύουν στον ουρανό με τις  μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας». Την ίδια ώρα, το “Λιχουδόσπιτο” φιλοξενεί το Ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα” με τραγανούς λουκουμάδες.

Επίσης, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, ανοίγει το “Παραμυθοσέντουκο των Χριστουγέννων”, γεμάτο ιστορίες και μουσικές, που ταξιδεύει από άκρη σε άκρη. Στην αφήγηση η Χριστίνα Δημοπούλου και στη μουσική ο Άγγελος Γιαννόγλου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καμαρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας