Εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 27-28 Δεκεμβρίου στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”

337

Τις καλύτερες εντυπώσεις δημιουργεί στους επισκέπτες το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που λειτουργεί καθημερινά όλες τις μέρες των γιορτών με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ήδη εικόνες από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσω ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, του ΣΚΑΪ και του STAR CHANNEL, ενώ καθημερινά πολλοί φίλοι από γειτονικές πόλεις έρχονται να επισκεφθούν τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και να θαυμάσουν το παραμυθένιο σκηνικό με κεντρικό θέμα τον “Καρυοθραύστη”.

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 11.30: Η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας γεμίζει τον κήπο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.
Ώρα 12.30: Χορευτικό show  σε ρυθμούς zumba & tumbao με το Dancing Club Αιγίου!
Ώρα 18.30: Live music: “Jazz & Pop Christmas Vibe”-Ελίνα Μαυρίδη (φωνή), Σάκης Τσινούκας (κιθάρα),  Χάρης Πεγιάζης (κοντραμπάσο).

*Το Λιχουδόσπιτο σήμερα φιλοξενεί τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ  & GELATERIA “ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 10.30: Εικαστικό Εργαστήρι με χριστουγεννιάτικα στολίδια της φύσης με την ευγενική προσφορά του  ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου.
Ώρα 11.30: “Μελωδικές Ευχές”-Ένα εορταστικό ρεπερτόριο με την Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας και την Ορχήστρα «Μουσική Οδύσσεια» του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.
Ώρα 12.30: “Αναζητώντας τον Καρυοθραύστη”-Μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αποφοίτων Αιγίου ξετυλίγουν με γρίφους το κουβάρι του παραμυθιού. Φορέστε τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα μαγικό κυνήγι του κρυμμένου παραμυθιού γεμάτο εκπλήξεις! Επιμέλεια: Αντωνία Παλαιολόγου, Βένη Νικολοπούλου, Στράτος  Παπακωνσταντίνου.

*Το Λιχουδόσπιτο σήμερα  φιλοξενεί το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΒΥΖΑΝΤΙΟ”

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο) “Χριστούγεννα σαν Παραμύθι”-Εορταστική Συναυλία της  Δημοτικής Παιδικής –Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας. Δ/νση χορωδίας: Βασιλική Νάσση.

Σε όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.