Φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Διακοπτό, το απόγευμα του Σαββάτου

0
268

Η Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), προσκαλούν όλους στη μικρή γιορτή για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αγορά του Διακοπτού, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Θα συμμετάσχει η Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, ενώ το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου “Νέα Πνοή” θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την ελληνική παράδοση. Επίσης, παιδιά από τα σχολεία του Διακοπτού θα αποδώσουν μικρά γιορτινά σκετς και ποιήματα.

Για την εκδήλωση συνεργάζονται: Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, Νηπιαγωγείο Διακοπτού, Παιδικός Σταθμός Διακοπτού, Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης”, Πολιτιστικός Σύλλογος “Νέα Πνοή”, Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος “Φιλοξένεια”, Ανεξάντλητοι Ποδηλάτες Διακοπτού, Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού, Αθλητική Ομάδα Διακοπτού, Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Διακοπτού, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας