Φωτίστηκαν τα “Δέντρα των Ευχών” στην Πλατεία Αγίας Λαύρας-Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
406

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά πέντε χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίζουν την Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, μετά από την όμορφη γιορτή φωτισμού και στολισμού των «Δέντρων των Ευχών» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με τις φροντίδες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας και που σηματοδότησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας, οι οποίες θα διαρκέσουν 20 μέρες.

Μικροί και μεγάλοι έγραψαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους πάνω σε καλαίσθητες, πολύχρωμες κάρτες και τις κρέμασαν στα δέντρα, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και χαράς σε όλο τον κόσμο. Η Φιλαρμονική Αιγίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, ερμήνευσε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, την ώρα που η Νεράιδα ετοίμαζε πρωτότυπες μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά. Οι παρευρισκόμενοι, παράλληλα, δοκίμασαν γλυκά κεράσματα, προσφορά του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Δήμου Αιγιαλείας. Τέλος, εντυπωσιακή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση των μαζορετών του KALLISTO SPA, που με τις χαριτωμένες χορογραφίες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και κέρδισαν επάξια το πρώτο τους χειροκρότημα.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος, στο σύντομο χαιρετισμό του, έθεσε το στίγμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τους χορηγούς. Υποσχέθηκε, δε, πολλές εκπλήξεις.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. συνεχίζονται με τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Διακοπτό το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου. Το Πάρκο των Χριστουγέννων στα Ψηλαλώνια Αιγίου ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ενώ προγραμματίζονται συνολικά 50 δραστηριότητες από τις Καμάρες μέχρι την Αιγείρα, με τη συνεργασία όλων των Νομικών Προσώπων και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας, Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, εθελοντών και πολλών ιδιωτών.

 

Δείτε φωτορεπορτάζ

 

[widgetkit id=159]

 

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και του κ. Βασίλη Μανουηλίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας