Φωτίζουν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους σε Καμάρες και Αιγείρα, αυτό το Σαββατοκύριακο

544

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι Δημοτικές Ενότητες Ερινεού και Αιγείρας, ετοιμάζουν γιορτές για το φωτισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων τους, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Καμαρών, φωτίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις φροντίδες της Αντιδημαρχίας Δυτικής Αιγιαλείας, του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών, του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών “Απόλλων”, της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρών και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Τη μουσική επένδυση θα αναλάβει η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης”, ενώ θα προσφερθεί σε όλους παραδοσιακή φασολάδα και ζεστό, αρωματικό κρασί. Χορηγοί: Αρτοποιείο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ, Εμπόριο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΓΙΑΝΝΗΣ, Μανάβικο ΑΦΟΙ ΣΑΚΚΑ, Ζαχαροπλαστεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, η αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινότητα Αιγείρας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. φωτίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αιγείρας. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν: Εκκλησία Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας, Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αιγείρας, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αιγείρας, Αθλητικός Σύλλογος Αιγείρας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιαλείας “Δεσμός”.