Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Αίγιο και Αιγείρα, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

0
323

Με μια υπέροχη διαδραστική θεατρική παράσταση, συνεχίζονται το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Στις 11.30 το πρωί, η Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων Αιγίου, παρουσιάζει την διαδραστική παράσταση “Φρικαντέλα: Η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα”, βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά.
Μετά τις 12 το μεσημέρι, στο Λιχουδόσπιτο του Πάρκου, η pizza “Ciao” θα προσφέρει λαχταριστή πίτσα σε όλους!

Επίσης, την ίδια μέρα στις 6.30 το απόγευμα, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της, στο “Πολύκεντρο” Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς Αιγίου, στην παραλία (δίπλα στο ΑΤΕΙ Αιγίου).

Τέλος, στις 6 το απόγευμα στην Αιγείρα, θα στηθεί το εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής “Καλλι…τεχνίες με Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές”, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας, τον  Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Αιγείρας & τον  Φιλανθρωπικό  Σύλλογο Αιγείρας).

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας