Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

0
318

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στις 10.30 το πρωί, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, γεμίζει τους δρόμους της πόλης “Χριστουγεννιάτικη Καλαντάδα” με γιορτινές μελωδίες.
  • Στις 12 το μεσημέρι, στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, μικροί και μεγάλοι χορευτές του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου, παρουσιάζουν «Ιστορίες Δωδεκαήμερες» και αναβιώνουν έθιμα και παραδόσεις των εορτών από διάφορες περιοχές της χώρας με δρώμενα, χορούς και κάλαντα.
  • Επίσης στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής και μπαλονοκατασκευές-έκπληξη με τίτλο “Καλλι…τεχνίες με Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές”, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΗΛΙΟΣ», τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΦΟΣ», την Περιβαλλοντική Οργάνωση Σελιανιτίκων «Η ΑΥΡΑ» & τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Δ. Σχ. Σελιανιτίκων.
  • Στις 6 το απόγευμα, στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, η Χριστίνα Ψύχα, ο Νίκος Λιναρδόπουλος και ο Νίκος Καπράλος θα μας πάνε “Βόλτα στη Mουσική” με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Την ίδια ώρα, το “Λιχουδόσπιτο” του Πάρκου θα κερνάει λαχταριστούς λουκουμάδες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας