Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Παρασκευή το πρωί στην πλατεία Ακράτας

489

Παράλληλα με τη λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, κλείνει αυτή την Παρασκευή τον κύκλο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Μετά από τις εκδηλώσεις φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Συλιβαινιώτικα, Καμάρες, Διακοπτό και Αιγείρα, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μετά τις 11.00 το πρωί διοργανώνεται στην πλατεία της Ακράτας χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε συνδιοργάνωση της αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιαλείας, της Τοπικής Κοινότητας Ακράτας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Η γιορτή, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, θα περιλαμβάνει χορούς και παιχνίδια με το ξωτικό των Χριστουγέννων, ξυλοπόδαρους, face painting και μουσική από τη χορωδία της Φιλαρμονικής Ακράτας.

Το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.parkoxristougennon.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).