Αίγιο: Skalakia Festival το Σάββατο 26 Αυγούστου

352

skalakia-festivalΤα γραφικά σκαλάκια της Φιλοποίμενος στο Αίγιο, το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8μ.μ., θα φιλοξενήσουν το Skalakia Festival, με την συμμετοχή των Queen & The Soul, Gobey & P-Gial feat. Danae, Στιγμή Διαρκείας και No Reception.

Με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Queen & The Soul

Οι «Queen & The Soul» είναι ένα multi-instrumentalist live looping project που αποτελείται από την Ελένη Σπυράτου (φωνητικά, live loops και εφέ, κρουστά) & τον Ανδρέα Προύντζο (ηλεκτρική κιθάρα, live loops και εφέ). Ένα ισχυρό δίδυμο που αυτοσχεδιάζει και δημιουργεί ατμοσφαιρικούς ηλεκτρονικούς ήχους χρησιμοποιώντας διασκευές από πολλά διαφορετικά είδη όπως ψυχεδελική ροκ, ρέγκε, εθνικ παγκόσμια μουσική και τις παρουσιάζει με τον πολύ δικό τους μοναδικό τρόπο!

Gobey & PGial feat. Danae

Ο Gobey (φωνή, effects, loops) και ο P-Gial (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, effects), στο ντουέτο αυτό πειραματίζονται με βασικά τους εργαλεία ένα λουπαδόρο, τα εφφέ του Gobey, την ηλεκτρική κιθάρα του P-Gial και την αγάπη τους για τη reggae μουσική. Το πρόγραμμά τους είναι ένα ταξίδι στη reggae κουλτούρα περιέχοντας τόσο γνωστά κομμάτια και riddims μεγάλων καλλιτεχνών εκτελεσμένα με το δικό τους τρόπο, όσο και δικά τους original κομμάτια. Στο live αυτό μαζί τους θα βρίσκεται η επί πολλών ετών συνεργάτιδα και φίλη Danae, πλαισιώνοντας τη μουσική τους με τα πλήκτρα και τη φωνή της.

Στιγμή Διαρκείας

Οι «Στιγμή Διαρκείας» είναι ένα τριμελές heavy-rock σχήμα που δημιουργήθηκε στο Αίγιο την άνοιξη του 2023. Παίζουν διασκευές, περνώντας από τις δεκαετίες του 70, 80 και 90, προσαρμόζοντας τις μουσικές επιλογές στον προσωπικό τους ήχο!

Γιάννης Σημαιόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηλίας Τζουράς: μπάσο

Αντώνης Καζολής: τύμπανα

No Reception

Οι No Reception αποτελούνται από 4 μέλη, με φωνητικά, κιθάρα, μπάσο και τύμπανα. Είναι ένα συγκρότημα που παίζει εναλλακτικό ροκ και μέταλ, και έχει κυκλοφορήσει 2 πλήρη άλμπουμ με τίτλους «What happened here» (2017) και «Mr. You» (2021). Με δυναμικές ερμηνείες και ποικιλία μουσικών υφών, δημιουργούν ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο που συνδυάζει τις δυναμικές του εναλλακτικού ροκ με την ενέργεια του μέταλ.

Είσοδος ελεύθερη.