Δροσερή βραδιά με θερινό σινεμά και wine cocktails, από την “Αχαιών Οινοποιητική”

407

Τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και Γεύσεις της Αιγιάλειας” αποτελούν σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση της οινικής κουλτούρας της περιοχής μέσω των τοπικών ποιοτικών οίνων της Αιγιάλειας. Το κεντρικό σύνθημα τα λέει όλα: “Μπείτε στη γιορτή. Μπείτε στο…κλήμα!”.

Από αυτή τη γιορτή δεν λείπουν, φυσικά, τα εκλεκτά οινοποιεία της Αιγιάλειας που με τους ποιοτικούς και βραβευμένους οίνους τους αποτελούν επένδυση για το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου.

Το βράδυ της Παρασκευής, το οινοποιείο “Αχαιών Οινοποιητική” της οικογένειας Κατσικώστα, πρόσφερε στους φίλους του μια δροσερή και ευχάριστη βραδιά στο cafe “Loss” στην παραλία Αιγίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προβολή ταινίας με θέμα το κρασί, γευστική δοκιμή κρασιών με μικρό μπουφέ και πρωτότυπα, δροσιστικά cocktails με βάση τους οίνους της “Αχαιών Οινοποιητικής”. Εξάλλου, τη μουσική επένδυση είχε αναλάβει ο σολίστας κιθάρας Γιάννης Σημαιόπουλος. Στο τέλος, ανάμεσα στους επισκέπτες κληρώθηκαν πέντε τυχεροί που κέρδισαν φιάλες κρασιού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2014” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

 

[widgetkit id=220]