Ευχαριστίες στους χορηγούς των “Οινοξένεια”

0
295

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2013-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας”, που είναι οι εξής:

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ: ΚΑΒΙΝΟ-ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ-ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ-ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΣΓΟΥΡΑΔΙΤΗΣ TOURS
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ –ON LAVA
SUPER MARKET – ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ: ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΟΣ
DELICATESSEN- ΤΑΣΙΑ ΓΚΡΑΙΚΙΩΤΟΥ
ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ
ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ: ΟΡΧΙΔΕΑ
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΕΠΙΠΛΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ «ΟΙΚΙΑ»
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΛΕΝΙΟ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Ε.Ε.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ»
ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ –ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ: ΜΑΝΩΛΙΑ

Επίσης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Βασιλική Ψυχράμη ευχαριστεί θερμά τους εξής συντελεστές που εργάστηκαν για τα “Οινοξένεια”:

-ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ, ΚΑΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥΣ: ΔΡΟΣΙΑΔΗ ΤΑΣΟ, ΤΣΙΡΗ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
-ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ κ. ΡΟΥΒΑΛΗ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ « ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ-ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕ ΕΦΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
-ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ, ELISABETTA ROGAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ.
-ΤΗΝ κα ΕΥΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ,ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ: ΑΝΤΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΥΡΩ ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ.
-ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ: ΚΤΗΜΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΕΡΟ-ΦΩΤΗ, ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ: ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ, ΕΠΡΕΠΕ, ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ,ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, ΡΕΦΡΑΙΝ, ROSA NEGRA, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ & ΜΟΥΡΙΑ.
-ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΌ ΣΎΝΟΛΟ ΗΔΥΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΣΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ
-ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
-ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΏΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΑΝΤΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ.
-ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ
-ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΚΚΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»
-ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
-ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ κ.κ.: ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΤΑΚΗ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΚΡΙΝΟ ΤΑΣΟ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΙΠΠΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΞΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΥΡΓΑΚΙ.
-ΤΟΥΣ ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ:  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΡΔΕΚΑ, ΣΠΥΡΟ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΤΑ
-ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
-ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ: ΒΙΚΥ ΖΑΝΤΕ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΣΙΦΑ, ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΨΑ, ΥΡΩ ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ, ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΤΑΚΟΥΜΑΚΗ, ΑΝΤΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΒΙΚΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ.
-ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΤΑΚΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΑΡΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας