Σε φιλόξενη ατμόσφαιρα η γιορτή λήξης των “Οινοξένεια” στo χώρο της Cavino

0
345

Στον όμορφο εξωτερικό χώρο του οινοποιείου Cavino πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του θεσμού “Οινοξένεια 2013-Γεύσεις και τοπία της Αιγιάλειας” που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, αποσπώντας θερμότατες κριτικές για την υλοποίηση αυτής της ωραίας ιδέας για την προβολή των εκλεκτών τοπικών προϊόντων, που θέτει γερές βάσεις για τη δημιουργία ενός δημοφιλούς “στίγματος” στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας.

Η βραδιά είχε προετοιμαστεί άψογα από τους οικοδεσπότες, με άφθονο κρασί και finger food, ενώ η μπάντα Trippy Carousel πρόσφερε ευχάριστη μουσική συνοδεία. Εκ μέρους της Cavino ο κ. Γιάννης Αναστασίου καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες και χαιρέτισε τον νέο θεσμό “Οινοξένεια”, για να δώσει το λόγο στην πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη, που ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του νέου θεσμού, που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο αποδεικνύοντας έτσι την αναγνώριση της σημασίας του.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους νικητές των δύο πενθήμερων ταξιδιών στη Σαντορίνη, ανάμεσα σε πάνω από 500 άτομα που απόλαυσαν τα μενού “Οινοξένεια” στους 10 χώρους εστίασης του δικτύου γαστρονομικών εξορμήσεων. Τυχεροί είναι οι λαχνοί με τους αριθμούς 629 (Βασιλακοπούλου Δ.) και 325 (Lotenz Ch.).

 

[widgetkit id=150]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας