Εντυπωσίασαν οι πτήσεις επίδειξης με αλεξίπτωτο πλαγιάς, που διοργάνωσαν οι αμπελώνες RIRA στο πλαίσιο των “Οινοξένεια 2014”

0
289

Τα “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με τη φροντίδα των οινοποιείων της Αιγιάλειας που συμμετείχαν στο δίκτυο “Οινοξένεια”, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα εκλεκτά και βραβευμένα κρασιά τους σε ντόπιους και επισκέπτες.

Το διήμερο Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Αυγούστου, οι αμπελώνες RIRA στην Αρραβωνίτσα Αιγιαλείας, παρουσίασαν μια πρωτότυπη δράση: πτήσεις επίδειξης με αλεξίπτωτο πλαγιάς από τη θέση Σταυρός Αρραβωνίτσας (όπου βρίσκονται οι αμπελώνες) προς τη θάλασσα, με τη Σχολή Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και Paramotor “No Borders”. Μάλιστα, για την εναλλακτική αυτή παρουσίαση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην τηλεοπτική εκπομπή “Έξι-Δέκα” της ΝΕΡΙΤ, με ζωντανή μετάδοση από την Αρραβωνίτσα. Παράλληλα, οι επισκέπτες γεύτηκαν καλοκαιρινά μεζεδάκια βασισμένα στο αμπελόφυλλο, ως συνοδευτικά του κρασιού.

 

[widgetkit id=229]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας