“Οινοξένεια 2014”: Μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν βόλτες με άλογα σε Κουνινά και Πυργάκι

0
340

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων από όλη την Αιγιάλεια, πραγματοποιήθηκαν οι περιηγήσεις με άλογα σε χωριά και αμπελώνες της περιοχής, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2014-Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας” που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Φίλοι από λίγων μηνών μέχρι…τα τρίτα -ήντα, έσπευσαν για μια βόλτα με άλογα μέσα στη φύση, απολαμβάνοντας μια σπάνια εμπειρία.

Η πρώτη έφιππη απόδραση φιλοξενήθηκε στην Κουνινά το απόγευμα της Τετάρτης 27 Αυγούστου. Εκτός από τις βόλτες στα δρομάκια του χωριού και τα γύρω αμπέλια, οι επισκέπτες δημιούργησαν κεραμικά αγγεία πειραματιζόμενοι με πηλό, ενώ δοκίμασαν και τις αξεπέραστες πίτες της κυρα-Μάχης στο καφενείο του Κάβουρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιππικού Ομίλου Αιγιαλείας «ΑΡΕΙΩΝ»  και ιδιωτών.

Η δεύτερη έφιππη απόδραση φιλοξενήθηκε στο Πυργάκι το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου, με τους επισκέπτες να επιδίδονται και σε επί τόπου δημιουργίες πάνω σε πέτρες, σχετικές φυσικά με το θέμα των “Οινοξένεια”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιππικού Ομίλου Αιγίου, ιδιωτών και του Φιλοδασικού Συλλόγου Πυργακίου.

 

Στην Κουνινά

[widgetkit id=226]

 

Στο Πυργάκι

[widgetkit id=227]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας