“Οινοξένεια 2014”-Δείτε τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής για ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις

0
263

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας για δεύτερη χρονιά και συγκεκριμένα από 18-31 Αυγούστου, προγραμματίζει  τα  ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2014 «Τοπία & Γεύσεις της Αιγιάλειας». Μια ιδιαίτερη διοργάνωση, υψηλής ποιότητας και μεγάλης τουριστικής αξίας που, μέσω της αμπελοοινικής παράδοσης και της καλλιέργειας της οινικής κουλτούρας, στοχεύει όχι μόνο στην ανάδειξη των τοπίων και των προϊόντων της Αιγιάλειας αλλά και στην αναβάθμιση και ανάδειξη ενός ποιοτικού δικτύου εστίασης.

Σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α φέτος επιθυμεί την εμπλοκή ακόμη περισσοτέρων καταστημάτων εστίασης, ξενώνων/ξενοδοχείων και τοπικών οινοποιείων, τηρώντας όμως κάθε φορά ορισμένα στοιχειώδη κριτήρια που διασφαλίζουν τη συνολική ποιότητα της μεγάλης, αυτής  διοργάνωσης και βεβαίως την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της Αιγιαλείας.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως και οι προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος ανά είδος επιχείρησης (καταστημάτων εστίασης, ξενώνων/ξενοδοχείων, τοπικών οινοποιείων), έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 26910-68308 και 26910-28210, Δευτέρα με Παρασκευή, 9 π.μ. – 4 μ.μ..

  • Πληροφορίες για καταστήματα εστίασης ΕΔΩ (αιτήσεις μέχρι 25 Ιουνίου)
  • Πληροφορίες για ξενοδοχεία/ξενώνες ΕΔΩ (αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου)
  • Πληροφορίες για τοπικά οινοποιεία ΕΔΩ (αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας