ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: Γλέντι με συνοδεία τοπικών κρασιών, στο οινοποιείο ‘Καρανικόλας’ στην Παρασκευή Αιγίου

0
360

Δροσιά του βουνού, μια φιλόξενη βεράντα με θέα, ψητές νοστιμιές, καλό τοπικό κρασί και ζωντανή μουσική, ήταν τα στοιχεία της βραδιάς που διοργάνωσε το οινοποιείο “ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ” στο χωριό Παρασκευή Αιγίου, το βράδυ της Κυριακής και στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2015” που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με σκοπό την προώθηση της οινικής κουλτούρας της περιοχής μέσω των τοπικών ποιοτικών οίνων και προϊόντων της Αιγιάλειας.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου, έμαθαν για τα εκλεκτά κρασιά ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ και τα δοκίμασαν, συνοδεία μεζέδων και κεφάτης ζωντανής μουσικής.

Υπενθυμίζεται πως το οινοποιείο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, υποδέχεται τους επισκέπτες μέχρι 31 Αυγούστου καθημερινά από 7 μ.μ. έως 10 μ.μ., ενώ τα υπόλοιπα οινοποιεία του δικτύου καθημερινά 10.00-16.00. Περισσότερες πληροφορίες για τα “Οινοξένεια 2015” υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.dikepaigialeias.gr, καθώς και στο προφίλ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook, στο Twitter και στο Google+ και στο προφίλ των “Οινοξένεια” στο Facebook.

 

[widgetkit id=281]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας