ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Φεγγαρόλουστη βραδιά οίνου και έντεχνης μουσικής, στον «Τετράμυθο»

0
337

Τα «Οινοξένεια 2016» για 4η χρονιά φέτος, αποτελούν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα τοπία, τα γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής που χαρακτηρίζεται, όχι τυχαία, ως η «Τοσκάνη της Ελλάδας». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Παράλληλα, τα οινοποιεία του δικτύου «Οινοξένεια 2016» διοργανώνουν βραδιές πολιτισμού με μουσική και γευσιγνωσία οίνων. Το απόγευμα της Παρασκευής, το οινοποιείο «Τετράμυθος» στο Άνω Διακοπτό άνοιξε τις πύλες του και παρουσίασε σε πάνω από 600 επισκέπτες, τόσο τις εγκαταστάσεις του και τους εκλεκτούς οίνους του, όσο και τη μαγευτική θέα στους αμπελώνες, στα γύρω βουνά και στον Κορινθιακό Κόλπο. Το βράδυ, ακολούθησε ποιοτική μουσική βραδιά με το τετραμελές συγκρότημα «Contrasto», με τραγούδια έντεχνα και λαϊκά που σκόρπισαν κέφι στους επισκέπτες.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση, εκ μέρους του «Τετράμυθου», του βιοκαλλιεργητή κ. Αθανασίου Γεωργαντόπουλου ως «Παραγωγού της χρονιάς», επιβραβεύοντας έτσι τον τρόπο, τη συνέπεια και την ποιότητα της δουλειάς του. Ο κ. Γεωργαντόπουλος έλαβε ως δώρο μια magnum φιάλη με «Ροδίτη» παραγωγής 2015.

Οι εκδηλώσεις «Οινοξένεια 2016» θα διαρκέσουν έως τις 28 Αυγούστου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα oinoxeneia.gr και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

[widgetkit id=332]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας