«Οινοξένεια 2016»: Οινογνωσία, γαστρονομία και προβολή της ταινίας «Πλαγίως» στο «Αρχοντικό του Γερο-Φώτη» στη Λάκκα Συμπολιτείας

0
324

Με μια πλούσια σε εικόνες, αρώματα και γεύσεις εκδήλωση στον πέτρινο ξενώνα «Αρχοντικό του Γερο-Φώτη» στο ορεινό χωριό Λάκκα Συμπολιτείας, συνεχίζεται το Σάββατο 27 Αυγούστου  το πρόγραμμα της σειράς εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016» που διοργανώνει φέτος για 4η συνεχή χρονιά η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με αιτία και αφορμή τους εκλεκτούς τοπικούς οίνους και τα μοναδικά ντόπια προϊόντα. Ώρα άφιξης ΑΥΣΤΗΡΑ 8 μ.μ..

Oι επισκέπτες θα απολαύσουν την θέα στον Κορινθιακό και τους αμπελώνες της Αιγιάλειας, δοκιμάζοντας θεσπέσιες γεύσεις με τις φροντίδες της κυρίας Βάσως Λαμπροπούλου, ενώ το οινοποιείο «RIRA» θα παρουσιάσει τους εκλεκτούς οίνους του στο κοινό. Ακολούθως, στις 8.30 μ.μ. θα προβληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Πλαγίως» (Sideways) του αιγιώτη στην καταγωγή σκηνοθέτη Alexander Payne, που στο πλαίσιο των φετινών «Οινοξενείων» ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αιγιαλείας και πρεσβευτής της περιοχής για την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία της.

Σημειώνεται πως ο αριθμός θέσεων για συμμετοχή στην εκδήλωση έχει ήδη συμπληρωθεί. Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και ζητά την κατανόηση όσων δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους λόγω της μεγάλης ζήτησης, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βεβαίως και τις δυνατότητες φιλοξενίας του υπέροχου χώρου του «Αρχοντικού του Γερο-Φώτη».

Τα “Οινοξένεια 2016” ξεκίνησαν στις 17 Αυγούστου θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 28 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας