ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015: Ενδιαφέρουσα βραδιά στο Λόγγο, με προβολή ντοκυμαντέρ και ξενάγηση στο “Κέντρο Αχαϊκής Γης”

0
329

Με τη συμμετοχή ντόπιων αλλά και επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η προβολή ταινίας ντοκυμαντέρ στην αυλή του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου “Κέντρο Αχαϊκής Γης” στο Λόγγο, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2015” που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με σκοπό την προώθηση της οινικής κουλτούρας της περιοχής μέσω των τοπικών ποιοτικών οίνων και προϊόντων της Αιγιάλειας.

Η ταινία με τίτλο “Μήτσιγκαν-Ομορφιές και δυσκολίες” που προβλήθηκε, περιγράφει τις περιπέτειες του κ. Δημήτρη Τσίγγανου (γνωστού και ως “Μήτσιγκαν”), ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες φάρμες της Μεσσηνίας, εν μέσω οικονομικής αλλά και προσωπικής κρίσης. Οι θεατές παρακολούθησαν την ταινία, δοκιμάζοντας παράλληλα εκλεκτά κρασιά από τα οινοποιεία του δικτύου “Οινοξένεια 2015” αλλά και εκλεκτούς μεζέδες.

[widgetkit id=290]

Την επιμέλεια της όλης βραδιάς είχε ο Πολιτιστικός και Οικολογικός Σύλλογος “Αχαϊκή Συμπολιτεία”, ενώ αρκετοί επισκέπτες απόλαυσαν μια μικρή ξενάγηση στο Μουσείου, πριν και μετά την προβολή της ταινίας.

Δείτε φωτογραφίες του Μουσείου

[widgetkit id=289]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας