Αίγιο: 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τάβλι από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α

1733

xmas-tavliΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Πάρκου των Χριστουγέννων», η  ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. διοργανώνει το 2ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά τάβλι, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο διαφορετικές ημέρες, στο χώρο του «Vostizza Psitocafe» στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

Οι συμμετέχοντες θα παίξουν τρία παιχνίδια (πόρτες, πλακωτό, φεύγα) και νικητής -και που παράλληλα θα περνάει στην επόμενη φάση- θα είναι αυτός που θα σημειώσει πέντε νίκες.

Εάν κάποιοι παίκτες δεν γνωρίζουν κάποιο από τα τρία παιχνίδια, μπορούν να παίξουν τουλάχιστον τα δύο, κατόπιν κοινής συμφωνίας με τον/την αντίπαλό τους.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Θα γίνει κλήρωση για να οριστούν τα ζευγάρια των παικτών που θα διαγωνιστούν.

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 15.00.

Επικύρωση συμμετοχών-προσέλευση 14.30 με 14.50.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 16.00.

Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν τα εξής βραβεία:

Στον νικητή του ημιτελικού μία δωροεπιταγή 50 ευρώ για γεύμα, εντός του καταστήματος, στο «Vostizza Psitocafe», στον δεύτερο νικητή ένα tablet Acer 10,1’ αξίας 110 ευρώ (προσφορά από: Μελέτες-κατασκευές ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Ιωάννης Τρίψας) και στον πρώτο νικητή ένα ρολόι χειρός αξίας 150 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο «Μουζακίτης» (Μητροπόλεως 5-Αίγιο).

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο 26910/28210 (10.00-14.00), ή στο email: dhkepaigialeias@gmail.com (υπ’όψιν Δημήτρη Ζωιτσούδη).