Γιορτινό κλίμα και χαμόγελα στην Τράπεζα Αιγιαλείας

245

Μια υπέροχη γιορτή στήθηκε στο κτίριο του παλιού Σχολαρχείου στην Τράπεζα Αιγιαλείας με αφορμή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικού δέντρου. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Τοπική Κοινότητα Τράπεζας, έδωσαν τον γιορτινό τόνο με δημιουργικές δράσεις για παιδιά.

Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κα Αναστασία Ευσταθίου ταξίδεψε τα παιδιά με τα όμορφα παραμύθια της, ενώ η Μαργαρίτα Γούτου με τον Αλεσάντρο Ντιμαρτίνο από τα εργαστήρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια με τους μικρούς φίλους.  Παράλληλα η Ρομίνα-Γεωργία Λέων στο facepainting και η Φανή Καλαπόδη στα γιορτινά χτενίσματα συμπλήρωσαν το Χριστουγεννιάτικο Παζλ!

Τέλος η Δημοτική παιδική χορωδία Αιγιαλείας με την αγαπημένη μουσικό Μπέσσυ Νάσση, έδωσε το γιορτινό τόνο με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας κ. Βασίλης Χριστόπουλος και η πρόεδρος της Τ.Κ. Τράπεζας κα Ξανθή Παπακανέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εξαιρετικό κτίριο του Σχολαρχείου άνοιξε της πύλες του ξανά, για πρώτη φορά από το 2009 που ανακαινίστηκε, φέτος το καλοκαίρι, ύστερα από τις συντονισμένες προσπάθειες της προέδρου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κας Τσουκαλά με την αγαστή συνεργασία του κ. Χριστόπουλου και της κας Παπακανέλλου. Από το φθινόπωρο, στο κτίριο πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας με μεγάλη συμμετοχή, «ζωντανεύοντας» ξανά το υπέροχο κτίριο.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση και επίσης τον φούρνο Ξυνού και τον Σύλλογο Γυναικών Τράπεζας Σύβαρίς για την ευγενική τους προσφορά.