Εγκαινιάστηκε το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου-Δείτε φωτογραφίες

425

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το “Πάρκο των Χριστουγέννων” του Δήμου Αιγιαλείας, που φιλοξενείται στο Δημοτικό Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Και φέτος, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τη βοήθεια πολλών καλών φίλων και συνεργατών, ετοίμασε ένα μικρό, πανέμορφο χωριό που κάθε γωνιά του είναι γεμάτη χαρά, ζωή και ενδιαφέροντα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Σύμμαχος ήταν ο υπέροχος καιρός, που ζέστανε τις καρδιές του κόσμου που συνέρρευσε στο πάρκο από νωρίς.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος, υποδέχθηκε το κοινό και υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, καθημερινά πρωί και απόγευμα. Τη μουσική επένδυση των εγκαινίων ανέλαβε η Φιλαρμονική Αιγίου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ αμέσως μετά οργανώθηκε Ομαδικό Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής για παιδιά, με πρωτότυπα πειρατικά καράβια & σεντούκια θησαυρού γεμάτα γεύση, χρώματα και φαντασία από τους “Πειρατές της Ζαχαροπλαστικής”, όλα με την επιμέλεια των αρτοζαχαροπλαστείων “Κουτρόπουλος”. Το χριστουγεννιάτικο bazaar των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αιγίου με δικές τους δημιουργίες δέχτηκε πολλές επισκέψεις και κέρδισε επάξια τις φιλοφρονήσεις όλων και τέλος, στην είσοδο του πάρκου από την οδό Μητροπόλεως, φιλοξενείται μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, παζάρι δώρων υπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Υπενθυμίζεται πως όλες τις ημέρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στο πάρκο των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, θα λειτουργούν δράσεις αλληλεγγύης με ποικίλο ενδιαφέρον:

  • «Το Σπίτι της Αγάπης»

Καθημερινά (εκτός αργιών) στο Πάρκο των Χριστουγέννων, ώρες 10.00-12.00 & 18.00-20.00.
Ενδύματα, υποδήματα, παιχνίδια και τρόφιμα διαρκείας θα γίνονται δεκτά για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

  • “Ανοιχτά Βιβλία-Ανοιχτές Καρδιές»

Καθημερινά στο Πάρκο των Χριστουγέννων.
Μια υπαίθρια, ανταλλακτική – χαριστική Βιβλιοθήκη. Παντός είδους βιβλία σε καλή κατάσταση (παραμύθια, λογοτεχνικά, σχολικά βοηθήματα κ.ά.) αλλάζουν χέρια μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων. Χαρίζουμε τα βιβλία που έχουμε διαβάσει  διαλέγοντας κάποια άλλα.

 

[widgetkit id=162]