Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., τη Δευτέρα 23, την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

0
272

Με ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς, συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας για τις φετινές γιορτές. Κάθε μέρα και μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους!

***Για τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου και ώρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8.30 μ.μ., η “Κιβωτός των Παιχνιδιών” της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγίου, συγκεντρώνει παιχνίδια (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση) για να πάρουν χαρά παιδιά που τα λαχταρούν. Η διανομή θα γίνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας. Την ίδια μέρα, στο Πάρκο των Χριστουγέννων, συνεχίζεται το bazaar υπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού”.
  • Στις 4 μ.μ., παιδιά της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας μαζί με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Διακοπτού «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τραγουδούν τα κάλαντα στον Οίκο Ευγηρίας Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος».
  • Στις 5.00 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη Ακράτας (πεζόδρομος), θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής και face painting με τίτλο “Καλλι…τεχνίες με Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές”, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ακράτας.

***Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στις 10.30 το πρωί, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, γεμίζει τους δρόμους της πόλης “Χριστουγεννιάτικη Καλαντάδα” με γιορτινές μελωδίες.
  • Στις 12 το μεσημέρι, στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, μικροί και μεγάλοι χορευτές του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου, παρουσιάζουν «Ιστορίες Δωδεκαήμερες» και αναβιώνουν έθιμα και παραδόσεις των εορτών από διάφορες περιοχές της χώρας με δρώμενα, χορούς και κάλαντα.
  • Επίσης στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής και μπαλονοκατασκευές-έκπληξη με τίτλο “Καλλι…τεχνίες με Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές”, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΗΛΙΟΣ», τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΦΟΣ», την Περιβαλλοντική Οργάνωση Σελιανιτίκων «Η ΑΥΡΑ» & τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Δ. Σχ. Σελιανιτίκων.
  • Στις 6 το απόγευμα, στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, η Χριστίνα Ψύχα, ο Νίκος Λιναρδόπουλος και ο Νίκος Καπράλος θα μας πάνε “Βόλτα στη Mουσική” με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα.

***Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, το Πάρκο των Χριστουγέννων θα υποδεχθεί τους φίλους του με χαρούμενες και δημιουργικές δράσεις.

  • Στις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσει το εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής “Καλλι…τεχνίες με Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές”, με την επιμέλεια του εικαστικού Νίκου Λυριντζή & του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τέχνη & Φύση».
  • Στις 11.30 το πρωί, οι “X-Saltibagos” θα παρουσιάσουν μια διασκεδαστική παράσταση ξυλοπόδαρων.
  • Στις 5.30 το απόγευμα, ο Τίτος, το Ξωτικό του Αϊ Βασίλη, υποδέχεται τα παιδιά με παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες & εκπλήξεις.

Σε περίπτωση βροχής, οι δράσεις θα μεταφερθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου τις ίδιες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως όλες οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος, το Δ.Σ. και οι συνεργάτες της επιχείρησης εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας