Εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”, παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

0
271

Ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος τις τελευταίες δυο μέρες κι έτσι αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”. Η δράση “Λουκουμαδογεύσεις και παιχνίδια” του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αιγίου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί τελικά, καιρού επιτρέποντος, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ..

Ας δούμε ποιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς:

 
Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

Ώρες 10.30-14.00 & 16.00-19.00: “Καραβάκια τυχερά, καραβάκια στεριανά“
Το Εργαστήρι των ξωτικών προετοιμάζεται για την εορταστική ψαριά του Αϊ Βασίλη και καλεί τα παιδιά να κατασκευάσουν τα τυχερά τους καραβάκια. Όλα τα καραβάκια θα ταξιδέψουν στη  λίμνη του Πάρκου ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε μια ψαριά-κλήρωση με δώρα και πολύ γέλιο!

**Σε περίπτωση βροχής τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα καραβάκια τους στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (ώρες 10.30-14.00)

Ώρα 11.30:  “Μπουρμπουλίνες του Χειμώνα & Εναέρια Ξωτικά”
Οι Μπουρμπουλίνες υποδέχονται τους επισκέπτες του Πάρκου με μαγικές φούσκες. Ακολουθούν εναέρια ακροβατικά σε δέντρα και στροβιλισμοί των παιδιών σε αυτοσχέδιες κούνιες.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου

Ώρα 11.30: “Αγιο-Βασιλιάτικες Πηλάλες”  &   “Alex de Paris” – Silent Comedy! Ο Αϊ Βασίλης μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά και ο Alex de Paris, το ταλέντο –φαινόμενο ξεπροβάλλει από το σπιτάκι του αγαπημένου γέροντα των παιδιών  σε ένα πρωτότυπο, απολαυστικό show για μικρούς και μεγάλους!

Ταυτόχρονα, οι Μαζορέτες του KALLISTO SPA υποδέχονται το νέο έτος χορευτικά!

Ώρα 12.30: “Εορταστική Ψαριά του Αϊ Βασίλη”. Τα τυχερά καραβάκια των παιδιών  σαλπάρουν  για μεγάλα δώρα-έκπληξη και ο Αϊ Βασίλης κατευθύνεται με το καλάμι του στη λίμνη του Πάρκου για την καθιερωμένη, ξεκαρδιστική ψαριά του! 

**Σε περίπτωση βροχής ο Αϊ Βασίλης θα αδειάσει τους σάκους του με τα δώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου την ίδια ώρα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για το καθημερινό πρόγραμμα του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr και στο προφίλ του “Πάρκου” στο facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας