Εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων”, τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

331

Τις καλύτερες εντυπώσεις δημιουργεί στους επισκέπτες το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, που λειτουργεί καθημερινά όλες τις μέρες των γιορτών με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ήδη εικόνες από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσω ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, του ΣΚΑΪ και του STAR CHANNEL, ενώ καθημερινά πολλοί φίλοι από γειτονικές πόλεις έρχονται να επισκεφθούν τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και να θαυμάσουν το παραμυθένιο σκηνικό με κεντρικό θέμα τον “Καρυοθραύστη”.

Τις επόμενες μέρες, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καιρού επιτρέποντος:

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

Ώρα 10.30: “Ομαδικό Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής”
Iγκλού, πιγκουινάκια  & χιονάνθρωποι συνθέτουν το  γλυκό, παγωμένο σκηνικό που θα δημιουργήσουν  τα παιδιά με την επιμέλεια των ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ  “ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ”.

Ώρα 12.00: Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας στην κεντρική σκηνή του Πάρκου! (Σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας»)

Ώρα 18.00: “Λουκουμαδογεύσεις & Παιχνίδια”
Το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου αναστατώνει το Πάρκο και καταλαμβάνει το Λιχουδόσπιτο! Λουκουμαδογεύσεις, μεταμορφώσεις σε ξωτικά,  παιχνιδότοπος με επιτραπέζια παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, bazaar και πολλές εκπλήξεις!

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

Ώρα 11.00: Μπαλονοκατασκευές από το Ξωτικό του Πάρκου!

Ώρα 11.30: Συναυλία της Νεανικής Χορωδίας του Πατραϊκού Ωδείου Αιγίου με εορταστικά τραγούδια και αποσπάσματα από γνωστά musicals. Δ/νση χορωδίας: Μαρία Πεττεμερίδου – Στο πιάνο η Εύα Βλαχάκου

Ώρα 18.00: “Ευχές Αγγέλων”
Μαζί γράφουμε  τις ευχές μας για το νέο έτος και  τις ταξιδεύουμε στη μακρινή χώρα του Αϊ Βασίλη με μπαλόνια που θα ελευθερωθούν στον ουρανό.

Ώρα 18.30: “Αcoustic Live: “Under the Christmas Sky”
 Γιάννης Σημαιόπουλος- κιθάρα, φωνή: Ρούμπι   Μπουζιώτη

**Το Λιχουδόσπιτο φιλοξενεί τη PIZZA “CIAO”

Σε όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.