Με τα “Δέντρα των Ευχών” ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
347

Κόντρα στην κρίση και στις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μας, ο Δήμος Αιγιαλείας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων σε όλη την έκταση του Δήμου, για τις επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Με κέντρο το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Ψηλαλώνια Αιγίου (που θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου) προγραμματίζονται συνολικά 50 δραστηριότητες από τις Καμάρες μέχρι την Αιγείρα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., με τα “Δέντρα των Ευχών” στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, με τη βοήθεια της Νεράιδας, θα γράψουν τις ευχές τους σε πολύχρωμα χαρτονένια αστέρια και θα στολίσουν τα δέντρα, στέλνοντας τα μηνύματά τους σε όλο τον κόσμο και παράλληλα θα επιδοθούν σε διασκεδαστικές μπαλονοκατασκευές. Η Φιλαρμονική Αιγίου θα γεμίσει την πλατεία με γιορτινές, χαρούμενες μελωδίες, θα μοιραστούν κεράσματα από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Αιγιαλείας και οι μαζορέτες του KALLISTO SPA στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, θα δώσουν ρυθμό και ζωντάνια στην εκδήλωση.

Στη σειρά των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν 20 ημέρες και θα έχουν όλες ελεύθερη είσοδο, συμμετέχουν και συνεργάζονται όλα τα Νομικά Πρόσωπα και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, 3 Δημοτικές Ενότητες, 4 Τοπικές Κοινότητες, 20 Πολιτιστικοί Σύλλογοι, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας και 5 Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, τα Συστήματα Προσκόπων, 70 επιχειρήσεις με ποικιλότροπη πρσφορά, 50 εθελοντές και πολλοί ιδιώτες. Οι Αιγιαλείς και οι επισκέπτες, θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων εργαστήρια, μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα, παραμύθια, συναυλίες, καλαντάδες, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις. Δεν θα λείψουν, φυσικά, και δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως το “Σπίτι της Αγάπης”, ανταλλακτική χαριστική βιβλιοθήκη, η “Κιβωτός των παιχνιδιών”, τα “Καλάθια Προσφοράς” και επισκέψεις αγάπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας