“Οινοξένεια 2013”: Ανοιχτά οινοποιεία και μουσικές βραδιές με τη συνοδεία εκλεκτού οίνου

2064

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε οινοποιεία της Αιγιάλειας και να απολαύσουν εκλεκτές ποικιλίες τοπικών κρασιών σε γιορτινό κλίμα, θα έχουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων “Οινοξένεια 2013-Τοπία & Γεύσεις της Αιγιάλειας”, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας από 24 έως 31 Αυγούστου. Με οδηγούς τους βραβευμένους οινολόγους τοπικών οινοποιείων, οι λάτρεις του κρασιού θα ξεναγηθούν στους χώρους και θα μυηθούν στα μυστικά της οινοποίησης, ενώ τα συμμετέχοντα οινοποιεία θα παρουσιάσουν και εξαιρετικές μουσικές βραδιές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής events:

  • ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ: Δευτέρα 26-8 ανοιχτά για το κοινό από τις 10.00 το πρωί. Ώρα 8 μ.μ. Μουσικό Δίπτυχο-All Τime Classics! Βραδιά jazz με την εξαμελή μπάντα “Les Notes Noires”. Ανάλαφρες άριες με την σοπράνο Αγγελική Ζωή Καραγκούνη με τη συνοδεία της Εύας Βλαχάκου στο πιάνο.
  • ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ: Τετάρτη 28-8 ανοιχτά για το κοινό από τις 10.00 το πρωί. Ώρα 8 μ.μ. Βραδιά jazz με την μπάντα “Drumless Jazz Quartet”
  • CAVINO: Σάββατο 31-8 και ώρα 8.30 μ.μ. Εκδήλωση λήξης ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2013.Μουσική βραδιά σε χαλαρή ατμόσφαιρα φιλοξενίας με την μπάντα Trippy Carousel, ενώ παράλληλα θα αναδειχθούν οι νικητές των δύο πενθήμερων ταξιδιών στη Σαντορίνη.