Εκδηλώσεις σε Ακράτα και Ροδοδάφνη, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

446

Πενήντα συνολικά εκδηλώσεις σε όλη την Αιγιάλεια, με τη συνεργασία τοπικών συλλόγων και φορέων, περιλαμβάνει το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί δύο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, σε Ακράτα και Ροδοδάφνη.

Στις 5.30 μ.μ. ανοίγει στη Βιβλιοθήκη της Ακράτας (πεζόδρομος) “Τo Παραμυθοσέντουκο των Χριστουγέννων”, γεμάτο ιστορίες & μουσικές που ταξιδεύουν απ’άκρη σ’άκρη της γης. Στην αφήγηση η Άρτεμις Θεολόγη και στη μουσική ο Γιάννης Σημαιόπουλος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ακράτας.

Στις 6.00 μ.μ., πραγματοποιείται το 1ο Παιδικό Αχαϊκό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης και σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Αβύθου “Οι Αχαιοί”. Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά τμήματα της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας Δήμου Κορινθίων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων και τα 4 παιδικά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου “Οι Αχαιοί”.

Υπενθυμίζεται πως όλες οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα έχουν ελεύθερη είσοδο.